Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.
Ok
Domov |  Obchodné podmienky |  Dodanie a platba |  Reklamácie |  Kontakt |  Ochrana osobných údajov |  Ako nakupovať Registrácia |  Prihlásenie RSS kanál
Domov
   Prihlásenie   Produkty   Dokumenty   Váš profil   Košík   Kontakt   Hlavná   Pomoc 
Aktuálne vám ponúkame 373 produktov.  
*
*
Kategórie Výrobcovia
katVysokotlakové studenovodné čističe
katVysokotlakové čističe s ohrevom
katVysávače
katRučne vedené zametače
katTepovače
katParné čističe
katUmývacie automaty
katŽehliace stanice
katLeštič podláh
katZachytávač prachu z vŕtania
katČističe okien
katČistiaca chémia
katČerpadlá
katHadice a hadicové vozíky
katPríslušenstvo k vysokotlakovým čističom
katAutokozmetika-AUTOGLYM
katPríslušenstvo pre parné čističe
katPríslušenstvo a filtre pre vysávače
katPríslušenstvo k umývacím automatom
katAUTOKOZMETIKA EFFECTAL
Najsledovanejšie

Podporované platby
QUATRO
*

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.shop.adorn.sk

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, ADORN SLOVAKIA, s.r.o.  IČO:36850900 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na info@adorn.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Slovenská pošta a.s.

Partizánska cesta č9

975 99 Banská Bystrica

 

Slovak parcel servis s.r.o.

Senecká cesta 1

900 28 Ivanka pri Dunaji

 

Slovesnký doručovací systém s.r.o.

Družby 22

974 01 Banská Bystrica

 

Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Akciové produkty

Parný vysávač SV 7

Parný vysávač SV 7  Technické údaje   Doba nahrievania (...

649.99 EUR  s DPH
489.99 EUR s DPH

Umývací automat BR 30-4 C MF, vrátane sa

Umývací automat BR 30-4 C MF, vrátane sacích líšt Veľmi kompaktný a veľmi ľahký (iba 12 kg...

1 404.00 EUR  s DPH
1 070.00 EUR s DPH

VT čistič s ohrevom HDS 5/11 UX

VT čistič s ohrevom HDS 5/11 UXVysokotlakov ý čistič s ohrevom vody HDS ...

1 968.00 EUR  s DPH
1 452.00 EUR s DPH

Tepovací stroj PUZZI 10/1

Tepovací stroj PUZZI 10/1 Tepovač Kärcher PUZZI 10/1 Â Tepovače - ...

850.00 EUR  s DPH
630.00 EUR s DPH

Vysávač s vodným filtrom DS 5.800

Vysávač s vodným filtrom DS 5.800 Â Vysávač s inovatívnym vodným filtrom, ...

299.00 EUR s DPH

Zobraziť všetky akcie >>
Novinky

PLAST-LIQUID prostriedok na ošetrenie vonkajších plastov 5 L EFFECTAL PLAST • LIQUID – prípravok na č...

44.90 EUR s DPH

PLAST-LIQUID prostriedok na ošetrenie vonkajších plastov 1 L EFFECTAL PLAST • LIQUID – prípravok na č...

9.34 EUR s DPH

FC 5 Premium vysávač a umývač FC 5 Premium Podlahový umývač a vysávač ...

259.00 EUR  s DPH
259.00 EUR s DPH

Silikónová stierka 23,5 cm Po umytí ideálne a rýchlo zbaví váš auto...

12.64 EUR s DPH

Textil - koncentrát na čistenie kobercov a textilu 22 kg EFFECTAL Â TEXTIL Koncentrát na čistenie...

105.02 EUR s DPH

Zobraziť všetky akcie >>
Aktualizácia
Posledná aktualizácia 03.07.2018.
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
QUATRO
© ADORN SLOVAKIA s.r.o. 2016, 40